Puur & hecht beurs in Groningen.

Puur & hecht beurs in Groningen.

16 juni 2018 1 Door Jeanet

Als je in verwachting bent, al kinderen hebt of met kinderen werkt, is het vaak erg leuk om informatie op te doen over kinderen op internet. Op internet is heel veel te vinden, maar kan je niet gelijk met diegene die er meer over weet in gesprek. Het is daarom ook handig om beurzen te bezoeken. Tijdens de beurs kan je dan stands bekijken, vragen stellen en lezingen volgen voor nog meer verdieping. Diverse beurzen zijn er in het land waar je informatie kan vinden over het liefdevol opvoeden van je kind. Zo ging ik al diverse keren naar de Ouder Natuurlijk Beurs, maar je kan natuurlijk ook naar de 9 maanden beurs in de Rai van Amsterdam. Blijf je liever óf wil je ook eens naar een mooie beurs in het noorden van Nederland. Dan is de Puur & hecht beurs zeker een aanrader!

Puur & hecht beurs

De Puur & hecht beurs
Bij de Puur & hecht beurs vind je informatie over diverse onderwerpen zoals zwangerschap, ouderschap en opgroeien, gezond eten, speelgoed, en nog veel meer. Kindvriendelijkheid, duurzaamheid en bewuste keuzes maken op alle gebieden zijn kernwoorden voor deze beurs. De Puur & hecht beurs wordt gehouden op zaterdag 7 juli 2018 in de Hanze Plaza in Groningen.
Entreekaartjes voor kinderen zijn gratis, volwassenen betalen € 5,- per persoon en kan je bij de entree betalen.

Kraampjes
Een ruim aanbod met diverse mooie en inspirerende kraampjes kan je vinden. Producten die je eens in het echt kan bekijken in plaats van in de webshop op internet. Diverse kraampjes hebben vaak een aanbieding, waardoor je zelfs met korting én zonder verzendkosten kan winkelen. Denk er wel om dat je niet bij alle kraampjes kunt pinnen, contant geld mee nemen kan daarom verstandig zijn.
Als je graag van voren wilt weten welke stands er komen kun je het beste even een kijkje nemen op de website.

Lezingen en workshops
Behalve de enorme markt is er ook een uitgebreid aanbod aan lezingen, workshops en kinderactiviteiten. Allemaal te bezoeken met dat ene toegangskaartje, geen extra kosten. Het complete programma kan je bekijken op de website. Onderaan het programma kan je meer informatie lezen over de diverse lezingen, workshops en activiteiten.

Voor (aanstaande) ouders, maar ook voor medewerksters die met kinderen werken.
De beurs is geschikt voor het gehele gezin dus ook je kinderen mogen gewoon mee. Werk je met kinderen dan is dit ook zeker een mooie beurs om heen te gaan. In de kraampjes kan je kennismaken met de diverse producten die er te krijgen zijn en die wellicht ook bruikbaar zijn tijdens je werk. Maar je kan ook bij de kraampjes informatie krijgen wat je wellicht kan gebruiken en toepassen voor jezelf tijdens je werk of waarover je ouders informatie kan geven. Naast de kraampjes kunnen de lezingen je helpen bij verdieping en nieuwe informatie.
Een beurs die geschikt is voor iedereen die kinderen krijgt, kinderen heeft of met kinderen werkt.

Je kan bij mij kaartjes winnen voor de Puur & hecht beurs!
In samenwerking met Puur & hecht beurs, mag ik 2 kaartjes weggeven! Super leuk natuurlijk.
Wat je daarvoor moet doen is:
– Volg mij én Puur & hecht beurs op Facebook.
– Like dit bericht op mijn Facebookpagina én reageer in een reactie zodat ik weet dat je graag mee wilt doen aan de winactie.
– Je mag diegene waarmee je graag naar de Puur & hecht Beurs wil in een reactie taggen in het bericht op Facebook. Dit is niet verplicht, maar hierdoor maken jullie wel meer kans om te winnen.
– Het bericht delen is superlief.
– Meedoen kan tot en met 30 juni. Alle namen worden 1 of 2 juli opgeschreven en in een bak gedaan, mijn zoontje grabbelt er vervolgens 1 naam uit. Op maandag 2 juli wordt bekend gemaakt wie er gratis met nog iemand naar de beurs kan gaan.

De winnaar van de 2 kaartjes is: Margreet van Dijk.

Winactie puur en hecht beurs