Woensdag is er weer Ladies Night bij Kinepolis!

Woensdag is er weer Ladies Night bij Kinepolis!

10 juni 2018 0 Door Jeanet

We hebben het allemaal druk, druk, druk. Maar tijd voor jezelf is ook enorm belangrijk. Even de boel de boel laten en er op uit. Je kan natuurlijk thuis voor de buis en film gaan kijken, maar dan nog kijk je wellicht op je telefoon en reageer je op je kind als hij/zij wakker wordt. Tijdens een bioscoopavondje, kan je echt even tijd voor jezelf nemen.
Woensdag organiseert Kinepolis weer een Ladies Night. Een avondje ontspannen met spannende film vol stoere Ladies.

8 stoere chicks shinen in Ocean’s 8 tijdens bad ass Kinepolis Ladies Night
In Ocean’s 8 heeft Debbie Ocean (Sandra Bullock) vijf jaar, acht maanden, 12 dagen en een beetje moeten wachten op de grootste roof van haar leven. Om de klus te klaren, stelt ze samen met haar partner in crime Lou Miller (Cate Blanchett) een team van specialisten samen.

Straatoplichtster Constance (Awkwafina), juwelenmaakster Amita (Mindy Kaling), hekwerkexpert Tammy (Sarah Paulson), hacker Nine Ball (Rihanna) en modeontwerpster Rose (Helena Bonham Carter) sluiten aan. Het doel van de roof: diamanten ter waarde van 150 miljoen dollar stelen tijdens het MET Gala. Enige uitdaging: de diamanten hangen om de nek van de welbekende actrice Daphne Kluger (Anne Hathaway).

Houd je van actie, spanning én stoere vrouwen? Wil je de stijlvolste diamantdieven zien shinen in de nieuwste actiekomedie Ocean’s 8? Kom dan op woensdag 13 juni met je vriendinnen naar de bad ass Kinepolis Ladies Night voor de voorpremière van deze film van regisseur Gary Ross (bekend van The Hunger Games). Je krijgt een drankje, maakt kans op toffe prijzen én shopt bij stands met fashion en accessoires geheel in de sfeer van de film.

Met welke power ladies ga jij op 13 juni bij Kinepolis de Ladies Night beleven?