Kinderboerderij De Stekplek.

Kinderboerderij De Stekplek.

12 oktober 2018 0 Door Jeanet

Bij de kinderboerderij De Stekplek zijn diverse dieren te vinden. Zo zijn er schapen, geiten, een koe, een pony, een ezel en diverse konijnen, kippen, kalkoenen, duiven en pauwen.
Binnenkort komen er ook een aantal speeltoestellen.

Kinderboerderij De Stekplek is een dagbestedingslocatie waar cliënten met een verstandelijke beperking werken. Ze werken er met de dieren, zijn aan de slag in de houtwerkplaats of in het creatief atelier. Op deze manier krijgen doen de cliënten werkervaring op en kunnen ze groeien naar meer zelfstandig functioneren.

Er worden regelmatig diverse activiteiten aangeboden, soms gratis en soms tegen betaling. Voor €0,50 kan je een zakje dierenvoer kopen en kan je de dieren voeren.  Af en toe is de tractor met aanhangwagen aanwezig en mogen de kinderen een rondritje maken (voor €0,50) met de tractor. Liever een ritje op de ezel/pony, ook dit is af en toe mogelijk (voor €0,50).  Verder wordt er maandelijks een knutselmiddag georganiseerd, hier betaal je €1,50 voor.
Ook is het mogelijk om een (kinder)feestje of schoolreisje te vieren bij de kinderboerderij. Hiervoor kan je het beste even contact opnemen met ze welke mogelijkheden hiervoor zijn.
!! Bij de kinderboerderij is pinnen, voor het meedoen met een activiteit of voor het kopen van wat eten en drinken niet mogelijk!!
Plaats: Urk.
Provincie: Flevoland
Adres: Urkerweg 62, parkeren op nummer 64 en niet in de berm!
Openingstijden: Maandag t/m zaterdag.
Meer informatie kan je lezen op: de website van De Stekplek.

*Elke vrijdag probeer ik een gratis uitje te plaatsen op de website, elke maand uitjes uit een andere provincie. Voor meer (gratis) uitjes in Nederland kan je ook kijken op  de FacebookpaginaFacebookgroep en natuurlijk deze website.
** Weet je ook een leuk uitje? Deel deze dan gerust in de Facebookgroep. Ook andere bloggers, mogen hier uitjes plaatsen van uitjes in Nederland.
*** Weet je ook een gratis uitje, laat het dan gerust weten zodat ik deze ook kan vermelden op mijn website.

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar inspireren.

gratis er op uit in nederland