Zintuigentuin bij Zorgboerderij De Berkelhof in Haarlo.

Zintuigentuin bij Zorgboerderij De Berkelhof in Haarlo.

16 maart 2018 0 Door Jeanet

Plaats: Haarlo
Provincie: Gelderland
Adres: Haarlosesteeg 4 in Haarlo
Openingstijden: De zintuigentuin is geopend van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 18.00 uur. In verband met de sluiting van de dagbesteding worden de attributen al wel rond 15.30 uur opgeruimd.
De tuin is vrij toegankelijk, maar om drukte te voorkomen dienen groepen vanaf tien personen zich vooraf aan te melden.
Mag de hond mee: Weet ik niet
Kan de wandelwagen mee: Ja.

Verdere informatie over de gratis plek:
Bij de zorgboerderij De Berkelhof hebben ze een prachtige zintuigentuin aangelegd. Een grasveldje die ze hebben omgetoverd tot blote voetenpad met diverse andere activiteiten m.b.t. de zintuigen zoals een voelwand, kleuren opzoeken welke bij elkaar horen, lopen door de verschillende gordijnen.
Erg leuk bedacht en gemaakt! Geweldig en absoluut een aanrader om heen te gaan met kinderen, maar ook als volwassene vond ik het erg leuk!

Verder is er ook nog een kleine kinderboerderij met kipjes en varkens.
Ook is er een winkel waar je wat dingen kunt kopen. Gelukkig voor ons hadden ze ook ijs, heerlijke zelfgemaakte waterijsjes.

De zorgboerderij heeft een website en Facebookpagina waar je meer informatie kunt lezen.

*Dit uitje is al eerder op mijn Facebookpagina geplaatst. De blogs die ik op mijn Facebookpagina heb geplaatst komen nu ook op mijn website te staan, ik zal daarom regelmatig een oudere uitje delen.
**Elke vrijdag komt er een nieuw gratis uitje op mijn website, de link ernaar toe wordt geplaatst op vrijdag of zaterdag op de Facebookpagina en in de Facebookgroep.