Natuurspeeltuin vlakbij Sintmaheerdt in Tolbert.

Natuurspeeltuin vlakbij Sintmaheerdt in Tolbert.

30 maart 2018 0 Door Jeanet

Tussen een aantal woonwijken in Tolbert zit deze natuurspeeltuin verstopt. Een plek waar kinderen kunnen spelen in de natuur.

Bij het watergedeelte kunnen de kinderen spelen met water en kunnen ze door het water heen lopen. Verder is er een kabelbaan, een schommel, een tipi van wilgentakken, een glijbaan, diverse klimbulten en een klimtak.
Een leuke plek waar kinderen kunnen spelen,klimmen en ontdekken.

De speeltuin is iets verstopt tussen de woonwijken, waardoor het wat zoeken kan zijn. Vanaf de weg is de speeltuin namelijk slecht/niet te zien. Wij hebben de auto geparkeerd bij Feitshpark 11 in Leek (industrieterrein), en toen het fietspad gevolgd en zijn zo bij de natuurspeeltuin gekomen.

De speeltuin ligt naast een geasfalteerde fietspad, maar het terrein zelf is wel wat hobbelig. Dus een wandelwagen kan je best meenemen, maar op het terrein zelf kan het soms wat lastig zijn.
Er zijn bankjes aanwezig om te zitten, maar je kan ook een picknickkleedje mee nemen.

Plaats: Tolbert
Provincie: Groningen
Adres:
parkeren kan bij Feitshpark 11 in Leek (industrieterrein). Er is geen aparte parkeerplaats voor deze speeltuin. Vanaf de parkeerplaats is het een klein stukje lopen.
Openingstijden: altijd geopend.
Mag de hond mee: Dit zou wel kunnen.
Kan de wandelwagen mee: Ja.
Website voor meer informatie:  https://www.facebook.com/natuurspeeltuinsintmaheerdt/

Deze website wordt sinds november 2019 op uitgebreid naar UitjesinNederland.com,  uitjes die ik eerder heb geschreven, kan je blijven vinden bij op deze website