Facebookgroep genoeg te doen met weinig poen.

Facebookgroep genoeg te doen met weinig poen.

11 april 2018 0 Door Jeanet

Sinds kort is er een nieuwe Facebookpagina genaamd genoeg te doen met weinig poen. De naam zegt het al deze groep zit vol met ideeën wat je kan doen met weinig poen. In deze blog lees je meer over deze succesvolle inspirerende groep.

Voor wie is de Facebookgroep.
De groep is bedoeld voor iedereen die op zijn/haar eigen manier bewust met geld omgaat, én toch zo nu en dan wel eens iets leuks / ontspannends zou willen doen. Alleen, samen of met het gezin. Helaas weten we allemaal dat dit tegenwoordig al snel gepaard gaat met een stevig gevulde beurs, iets dat onvermijdelijk lijkt en niet altijd vanzelfsprekend is! Dit terwijl, als je goed speurt en de krachten bundelt, er stiekem een gigantische hoop dingen te doen en te maken zijn waar je heel veel plezier aan kunt beleven, en die gewoon gratis óf heel betaalbaar zijn!

Wat kan je vinden in de groep.
Je kunt het zo gek niet bedenken…van gratis uitjes, knutseltips,tips voor goedkope boodschappen, een zelf georganiseerde picknick tot een goedkope stadswandeling! Maar ook ervaringen met elkaar delen.

Waarom is deze groep opgezet.
De groep is opgezet door Karim Fatih. Karim mistte al heel lang een fijne plek waar je al deze ideeën een beetje centraal kunt inzien, en waar het niet alleen gaat om wat er allemaal NIET kan. De bedoeling is dus een gemeenschap te creëren waarin iedereen welkom is, zijn of haar ideeën & vondsten gaat delen.

Regels van de groep.
Elke groep heeft tegenwoordig regels. Zo ook deze groep, alle regels kan je terug vinden in het vastgezette bericht in de groep.
Een aantal belangrijke regels van deze groep zijn:
– Noem de provincie/gemeente/stad waar het bericht over gaat. Op deze manier kunnen anderen gemakkelijk je bericht vinden als ze zoeken op bijvoorbeeld Groningen.
– Stel jezelf actief op. Post regelmatig een leuke tip met foto of link,  reageer op anderen en lees niet alleen maar mee. Kleine moeite maar groot plezier! Hoe actiever je zelf bent, hoe meer leuke reactie’s en toffe tips je retour zult ontvangen!
– Het is geen gratis reclamezuil, alle (commerciële) niet relevante reclame/info wordt verwijderd. Ook alle andere berichten die niets toevoegen, of van niet passende aard, worden verwijderd.
– Heb respect, begrip en geduld met elkaar!! Laat eenieder in zijn waarde, en bedenk je dat er mensen zijn die hun situatie niet persé aan de grote klok durven/willen hangen. Ook zij zijn welkom, geef ze dan ook dat gevoel aub!
– Deze pagina draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor haar leden of de aangeboden activiteiten!
– Benieuwd wat er allemaal al gepost is dat jij interessant zou kunnen vinden?gebruik dan even de zoekfunctie! Halverwege de pagina, aan de linkerkant, zie je een zoekbalkje (zoeken in deze groep ????) Als je daar met één of twee woorden omschrijft wat je zoekt, krijg je netjes alles op ’n rijtje voorgeschoteld! Superhandig!! (én de reden waarom het belangrijk is dat je even de plaatsnaam en evt meer steekwoorden vermeld in je berichtjes!

Groot succes.
De groep bestaat nog maar net maar is al een groot succes. Dagelijks worden er diverse berichten geplaatst vanuit heel Nederland, maar ook vanuit het buitenland.

Waar kan je de Facebookgroep vinden.
Deze groep kan je, natuurlijk, vinden op Facebook.

  • Elke week wil ik op woensdag een pagina/website gaan delen die ook er op uit tips deelt. Dit zijn niet altijd alleen maar gratis uitjes. De losse aparte uitjes die ik op vrijdag deel, zijn wel allemaal gratis te bezoeken.