Woeste Willem, natuurspeeltuin in Deventer.

Woeste Willem, natuurspeeltuin in Deventer.

7 september 2018 0 Door Jeanet

Woeste Willem is een natuurspeelplek aan het water in Deventer. Kinderen kunnen hier spelen met en in de natuur, geen schommels, glijbanen, klimrekken, maar boomstammen, water en modder om mee te spelen. Trek oude kleren aan, want schoon naar huis komen de kinderen zeker niet. waar kinderen niet perse het water in hoeven te gaan.

!! Het water kan plots dieper worden, let dus goed op je kinderen en probeer zelf eerst het water uit, voordat je je kind er in laat spelen.

Er zijn geen horecagelegenheden, dus het is aan te raden zelf eten en drinken mee te nemen. Het afval neem je weer mee naar huis, aangezien er geen afvalbakken aanwezig zijn.

Meer foto’s kan je ook bekijken op Google Maps.

Plaats: Deventer
Provincie: Overijssel
Adres: Voor een kaartje klik hier.
Openingstijden: Altijd toegankelijk.
Mag de hond mee: Honden zijn welkom mits aangelijnd en uiteraard ruimt de eigenaar de poep van de hond op als die wat laat.
Kan de wandelwagen mee: Door het zand en modder, is dit wel lastiger.
Meer informatie kan je lezen op: de website van Woeste Willem.

*Elke vrijdag probeer ik een gratis uitje te plaatsen op de website, elke maand uitjes uit een andere provincie. Voor meer (gratis) uitjes in Nederland kan je ook kijken op  de FacebookpaginaFacebookgroep en natuurlijk deze website.
** Weet je ook een leuk uitje? Deel deze dan gerust in de Facebookgroep. Ook andere bloggers, mogen hier uitjes plaatsen van uitjes in Nederland.
*** Weet je ook een gratis uitje, laat het dan gerust weten zodat ik deze ook kan vermelden op mijn website.

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar inspireren.