Uitjes onder de €10,- in Nederland.

Uitjes onder de €10,- in Nederland.

5 juli 2019 0 Door Jeanet

In 2017 ben ik begonnen met het schrijven over uitjes in Nederland. Inmiddels was het niet meer gemakkelijk terug te vinden op Facebook en ben ik gestart met deze website. Van elke provincie is inmiddels een lijst met gratis uitjes én een lijst met uitjes onder de €10,- op mijn website te vinden. In deze blog heb ik alle lijsten voor je op een rijtje gezet met uitjes onder de €10,- , zo kan je gemakkelijk een gratis uitje vinden bij jou in de buurt. Heb je aanvullingen laat het me dan gerust weten!

Provincie Groningen
Provincie Friesland 
Provincie Drenthe
Provincie Overijssel
Provincie Flevoland
Provincie Utrecht
Provincie Noord Holland

Provincie Zuid Holland
Provincie Gelderland 
Provincie Noord-Brabant 

Provincie Zeeland
Provincie Limburg

Voor meer informatie over de genoemde uitjes, kan je klikken op het uitje waar je naar toe wilt, je gaat dan automatisch naar de website met meer informatie.
De site wordt regelmatig bijgewerkt, het kan dus zijn dat er de volgende keer meer uitjes in deze lijst te vinden zijn.
Heb je aanvullingen of weet je ook nog gratis of een betaald uitje onder de €10,-?  Laat het dan gerust weten, zodat ik ze aan de lijst kan toevoegen.
Het kan zijn dat er dingen zijn veranderd aan een uitje, merk je iets op dat niet klopt, laat het me dan gerust weten zodat ik het kan aanpassen.

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogtin de Facebookgroep Uitjes in Nederland én op mijn Instagramprofiel.
Voor leuke wandelingen in de natuur kan je kijken op de website van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar weer inspireren. Deel gerust mijn website met anderen, om nog meer mensen te informeren over een leuk uitje.

Kijk gerust ook eens bij mijn andere blogs op mijn website over het ouderschap, tips voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, reviews van diverse producten en meer leuke persoonlijke en informatieve blogs.

uitjes Nederland