Betaalbare uitjes in de provincie Zuid-Holland onder de €10,-.

Betaalbare uitjes in de provincie Zuid-Holland onder de €10,-.

25 januari 2019 0 Door Jeanet
Elke maand vertel ik je over uitjes in Nederland. Maandelijks probeer ik een lijst met gratis uitjes en ook een lijst te maken met betaalbare uitjes voor jullie te maken, elke maand weer een andere provincie. Want soms is het best wel even zoeken, naar wat er te doen is. Zo heb je leuke tips voor een vrije (mid)dag of vakantie. Deze maand is de beurt aan de provincie Zuid-Holland. In deze blog kan je uitjes in de provincie Zuid-Holland vinden met een entreeprijs van €10,-.

Voor meer informatie over bovenstaande plekken, kan je klikken op het uitje waar je naar toe wilt, je gaat dan automatisch naar de website met meer informatie. Heb je aanvullingen, laat het dag gerust weten.

Liever een gratis uitje?
Bekijk dan op de website de blog(s) over gratis uitjes.

Weet je ook nog uitjes in de provincie Zuid-Holland, of in een andere provincie? Laat het dan weten, zodat ik ze aan de lijst kan toevoegen.

Elke vrijdag komt er op mijn website een blog over een uitje. Sinds deze maand heb ik wel gekozen voor een andere aanpak, meer hierover kan je lezen in de blog die ik hierover schreef.

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogt en gratis erop uit in Nederland én in de Facebookgroep Uitjes in Nederland. 

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar weer inspireren.