Welkom op de website jeanetblogt.nl

Op mijn website kan je mijn blogs lezen. Met mijn blogs hoop ik jullie te informeren en te inspireren en ook een kijkje te geven in mijn leven.

Ik ben gaan bloggen omdat ik met veel plezier anderen wil informeren en inspireren. Ik weet echt niet alles, alles weet namelijk niemand. Zelf heb ik veel gehad aan blogs van anderen en ik hoop dat anderen ook wat aan mijn blogs kunnen hebben.

Eerst ben ik begonnen met gratis uitjes en omdat ik het zo leuk vind om te doen ben ik ook gaan schrijven over mijzelf, mijn werk als pedagogisch medewerkster, het moederschap,Β reviews en tips en alle andere dingen die we doen en/of beleven. Een groot divers aanbod dus eigenlijk. Al probeer ik er wel structuur in te hebben, door op vaste dagen de onderwerpen te plaatsen. Zo is er bijvoorbeeld elke vrijdag een gratis uitje.

Voor samenwerkingen sta ik ook zeker open. Neem dan gerust contact met me op, zodat we kunnen kijken of de samenwerking ook past bij mij en of ik er over wil schrijven. Want ook tijdens de samenwerkingen vind ik het belangrijk om de lezer te voorzien van een eerlijke en open mening. Ik zal daarom ook niet iets mooier maken dan het daadwerkelijk is.

Meer over mij weten? Neem dan ook gerust contact met me op of lees dan de pagina over mij.

Via Instagram en Facebook kan je op de hoogte blijven van de diverse dingen die we doen en nieuwe blogs op de website.

Veel leesplezier toegewenst!

website jeanetblogt.nl