Een unieke schooltas mét bijpassende broodtrommel.

Een unieke schooltas mét bijpassende broodtrommel.

24 juli 2018 0 Door Jeanet

We hebben net vakantie, maar na de vakantie start gewoon weer school. Een uniek tasje, is toch wel het leukste. Bij Bubbly is er een grote keuze aan diverse (school)spullen die je kan bestellen. Wij bestelden alvast een voor de rugzakje én een bijpassend broodtrommeltje, zodat we deze ook al in de vakantie kunnen gebruiken.

Schooltas
De schooltas is erg ruim, wat ik persoonlijk wel erg fijn vind. De broodtrommel past er gemakkelijk in en er kan zeker een beker rechtop bij in staan. In de kleine zijvakjes kan je bijvoorbeeld een doosje rozijntjes of een speelgoedautootje stoppen. In de binnenkant zit nog een rits waar je nog iets kan in stoppen, bijvoorbeeld een luier, waardoor het binnenvak eigenlijk 2 vakken heeft.
Als  je kind (nog) niet naar school gaat, is het tasje ook ideaal voor een dagje uit! Er past namelijk gemakkelijk een luier, een broodtrommel en een beker drinken in.

schooltas bulbby
Het broodtrommeltje 
Een broodtrommel is natuurlijk ook erg handig, voor het fruit en/of voor de boterhammen. In dit broodtrommeltje kunnen in totaal 6 broodjes. De deksel sluit goed en blijft er goed op zitten als het broodtrommeltje valt. De deksel kan niet in de vaatwasser vanwege de bedrukking. Maar met de hand is het dekseltje ook gemakkelijk schoon te maken.

broodtrommel bulbby

Bedrukking met VW bus
We kozen voor de VW bus, ooit hopen we zelf een VW bus te kopen al ben ik bang dat dit een droom blijft. Maar in huis hebben we diverse accessoires staan met de VW bus erop. En zo kozen we daarom ook voor de VW bus op de tas en het broodtrommeltje.

Ontwerp ook je eigen spullen naar eigen wens. 
Bij Bubbly kan je nog veel meer dingen ontwerpen en bestellen voor bijvoorbeeld de schooldagen na de vakantie. Is je kindje al wat ouder dan is het wellicht erg leuk om dit samen te ontwerpen in de vakantie, tijdens bijvoorbeeld een regenachtige dag.  Op de website staan diverse mogelijkheden qua printjes die er op kunnen. De teksten zijn aan te passen naar wat jij er op wilt hebben staan. Op het voorbeeld kan je zien hoe het er dan daadwerkelijk uit ziet, en kan je zien of het ook leuk lijkt of niet. Op deze manier kan je je product (bijna) helemaal naar eigen wens ontwerpen. Super leuk toch!

Kortingscode.
Speciaal voor jullie heb ik een speciale kortingscode, zodat je ook zo’n leuk tasje kan bestellen. De kortingscode is: jeanetblogt15. Deze kortingscode is t/m 27 juli 2018 beschikbaar!

bulbby