Mijn nieuwe blousejurk van Noisy May

Mijn nieuwe blousejurk van Noisy May

26 juli 2018 0 Door Jeanet

Wat een heerlijk zomers weertje is het! Ik kan er echt enorm van genieten, lekker veel naar buiten en de zon maakt me gelijk een stuk vrolijker. Maar in de avond wordt het al snel wat kouder, erg handig is dan een van de vesten van Zoso. Een vest kan je in de zomer in de avonden dragen, maar in de herfst en winter ook weer overdag. De meeste kleding in mijn kast, kan ik op diverse manieren combineren zodat ze bijna het hele jaar gedragen kunnen worden.

Sans Online. 
Sans Online is een webshop waar je van achter je telefoon, tablet of laptop in de tuin kan winkelen. Winkelen met dit warme weer is toch iets wat je denk ik liever niet doet met dit weer. Zoeken naar net dat ene jurkje of warme vest voor in de avonden, wachten in de rij bij de paskamer en daarna bij de kassa. Online bestellen is dan wel zo handig.
Sans online verkoopt diverse bekende kledingmerken voor zowel dames als heren. Op de website kun je gemakkelijk kleding zoeken op diverse categorieën, zodat je niet de gehele online winkel door hoeft. Zo kan je ook zoeken op maat, zodat je gelijk weet wat er nog in je maat is en je niet hoeft te balen dat dat ene vest niet meer te krijgen is in je maat.

sans online

Goedkope en snelle bezorging.
De hoge bezorgingskosten bezorgd me vaak ergernis bij het online bestellen. Maar dat is bij Sans niet nodig. Je kan er namelijk voor kiezen om het gratis af te halen bij een van de DHL parcelshops bij jou in de buurt. Als je voor thuisbezorging kiest betaal je maar €0,95.  Bestel je voor 11 uur dan is het diezelfde avond voor €1,95 bij je in huis. Bestel je later dan is het de dag erna in huis. Besparing van jou energie om in de warmte door de winkels te gaan en te zoeken naar dat ene leuke jurkje of warme vest. Ga je normaal met de auto winkelen dan is het ook besparing van benzine en eventueel parkeergeld.

Blousejurk van  Noisy May.
Ik bestelde er een jurk van Noisy May. Bewust met vakken, zodat ik plek heb voor mijn telefoon. Ik heb het liefst geen tasje mee en zoek daarom de kleding tegenwoordig al uit met zakjes. Verder kijk ik ook of ik de jurk zowel in de zomer, maar ook in de rest van het jaar kan combineren. Deze jurk kan als jurk maar ook boven een spijkerbroek als blouse, of als jurk in de herfst en winter met een legging eronder . Ik vind het namelijk wel fijn om de kleding wat langer en op diverse manieren te kunnen dragen, zodat je er ook langer plezier aan hebt.

blousejurk sansonline

Draag jij liever een vest of een jas als het in de avond wat koeler wordt?

*Deze blog is een samenwerking met Sans-Online.