Laat je eigen boek drukken.

Laat je eigen boek drukken.

3 maart 2020 0 Door Jeanet

Flyers, visitekaartjes én posters zijn de meeste dingen die regelmatig worden afgedrukt. Maar wist je dat je ook je eigen boek kan laten drukken? Je eigen verhaal, je eigen kookboek of een levensverhaal van je kind. Meer hierover lees je in deze blog. 

Boek drukken.
Drukwerknodig heeft meer dan 25 jaar ervaring en is dé specialist in boeken drukken. Ze hebben een eigen digitale drukkerij, waar ze de boeken printen, binden én versturen.

Je kan kiezen 5 soorten boeken. Namelijk:
1. Geniet boek.
Een boek waarbij de pagina’s in het midden van het boek een nietje hebben. Handig voor bijvoorbeeld een brochure of magazine van/over je bedrijf.
De prijs van dit boek is tussen de €0,71 en €5,70 per boek. Prijs is afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en andere afwerkingen.

2. Hardcover Wire-O Boek
Een boek met een harde kaft met en witte, zwarte of metalen spiraalbinding. De kaft kan mat, glans, leer of een linnen afwerking hebben.
Door de spiraalbinding is dit boek erg handig als  kookboek.
De prijs van dit boek is tussen de €6,05 en €20,82 per boek. Prijs is afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en andere afwerkingen.

3. Hardcover Boek
Dit boek is ingebonden en heeft een harde stevige kaft. Dit boek zal je kunnen kiezen als je een lees en/of levensboek wilt maken.
De prijs van dit boek is tussen de €4,56 en €18,87 per boek. Prijs is afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en andere afwerkingen. Bij een bestelling van meer dan 10 boeken ontvang je eerst een gratis proefboek. 

4. Softcover Boek
Dit boek heeft een zachte kaft, waardoor het erg handig is voor o.a. dikke brochures. Een goedkopere optie dan een hardcover boek.
De prijs van dit boek is tussen de €2,59 en €16,43 per boek. Prijs is afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en andere afwerkingen. Bij een bestelling van meer dan 10 boeken ontvang je eerst een gratis proefboek. 

5. Wire-O Boek.
Een boek waarbij de pagina’s ingebonden door middel van een metalen ringband- of spiraalbinding. Hierdoor kunnen bladzijdes gemakkelijk om worden geslagen. Erg handig voor bijvoorbeeld een kookboek of dikkere brochure.
De prijs van dit boek is tussen de €0,91 en €14,25 per boek. Prijs is afhankelijk van formaat, aantal pagina’s en andere afwerkingen.

Daarnaast kan je per boek kiezen uit de diverse formaten, papiersoorten, papierdiktes en de diverse mogelijkheden qua afwerkingen van de omslag.

Bij de meeste drukkers moet je een grote oplage bestellen, maar bij Drukwerknodig is dit niet nodig, bij hun kan je namelijk ook 1 boek laten afdrukken.

Gratis monsterbox met samples. 
Je kan gratis een leuke monsterbox aan vragen. De monsterbox is een klein doosje, met een leuk monster op de voorkant. In de monsterbox zit een kortingsbon en een waaier met de diverse papiersoorten. Hierdoor kan je zelf alvast voelen en met je eigen oog bekijken hoe de materialen er uit zien. Niet alleen de papiersoorten van het boek, maar ook van de andere producten die je kan laten afdrukken.

Nieuwe flyers.
In samenwerking met drukwerknodig.nl, mocht ik nieuwe flyers bedrukken. Op deze manier kan ik mijn website’s meer bekend maken hier in de regio. Waardoor ik nog meer mensen kan gaan informeren en inspireren.

Diverse boeken hebben mij geholpen, bij mijn persoonlijke ontwikkeling. Welke boeken dit waren, lees je in deze blog.