Kabouterland in Drenthe.

Kabouterland in Drenthe.

14 maart 2018 0 Door Jeanet

Elke schreef over het Kabouterland in Drenthe. Meer hierover en de link naar haar blog, lees je in mijn blog.

Vandaag een blog van Elke. Elke is juf, getrouwd én mama van Gijs (2015). Ze heeft al honderden blogs geschreven, die je kan lezen op haar website.

Kabouterland in Drenthe.
De blog over Kabouterland sprak me erg aan, Jarne zijn favoriet is toch wel de paddestoelen en daar horen natuurlijk ook de kabouters bij. Drenthe is voor ons mooi in de buurt. Dus wie weet gaan we er dit jaar een kijkje nemen.
Elke is er al 2 keer geweest en schreef er 2 keer een blog over. Haar laatste blog over Kabouterland, met foto’s en met beschrijving wat er te doen is, kan hier lezen op haar website.

Een blog van een ander op mijn site?
Er zijn natuurlijk meer bloggers die schrijven over uitjes in Nederland, maar iedere blogger is weer een andere blogger. Net als ieder persoon, iedereen is namelijk uniek.
Ik had al diverse blogs gelezen op Facebook van anderen met ook leuke uitjes tips. Diverse deelde ik ook al, uiteraard met toestemming, in mijn Facebookgroep voor uitjes in Nederland.
Het lijkt me ook erg leuk dat ze terug te vinden zijn op mijn website.  Afgelopen week heb ik daarom een oproepje gedaan op meerdere Facebookgroepen voor bloggers. Hier kwamen diverse reacties op af en vanaf nu zal ik daarom ook blogs met uitjes gaan delen op mijn website. Uiteraard heb ik de bloggers hier toestemming voor gevraagd, en hebben ze mij deze gegeven.
Op deze manier kunnen we samen elkaar inspireren en ideeën opdoen voor de leuke uitjes die in Nederland te doen zijn.

De reden waarom ik ben gaan bloggen is omdat ik anderen juist graag wil vertellen over de leuke dingen die ik doe of die we hebben gedaan en de dingen die we gebruiken in huis. Maar ook over andere persoonlijke dingen, zoals hoe ik het moederschap ervaar, beleef, leef en doe, blogs die je misschien fijn vindt om te lezen als herkenning of ter inspiratie.
Andere blogs zoals de gastblogs op dinsdag maar ook de ingezonden uitjes van anderen, vind ik juist een mooie toevoeging aan mijn website. Alles weten kan niemand, alles bezoeken lukt ook niet, elkaar dan op deze manier helpen is naar mijn mening alleen maar mooi!

* Elke week wil ik op woensdag een pagina/website gaan delen die ook er op uit tips deelt. Dit zijn niet altijd alleen maar gratis uitjes. Deze pagina’s en websites kan je terug vinden op mijn website, bij het kopje websites met uitjes.
De losse aparte uitjes die ik op vrijdag deel, zijn wel allemaal gratis te bezoeken. Deze uitjes kan je per provincie terug vinden op mijn website.
Heb je ook een tip voor een pagina, website of uitje, laat het me dan gerust weten.
Voor alleen de uitjes tips, kan je de aparte Facebookpagina en Facebookgroep volgen.