Evenementen die gehouden worden tijdens Hemelvaartsdag.

Evenementen die gehouden worden tijdens Hemelvaartsdag.

24 mei 2019 1 Door Jeanet

Hemelvaartsdag worden er diverse evenementen georganiseerd. Ik ging voor je op zoek wat er o.a. georganiseerd wordt en zette dit neer in een blog, scheelt je weer zoeken. Heb je aanvullingen, laat het dan gerust weten. 

Oldtimerfestival Hoornsterzwaag. 
Live muziek, stuntshows, oldtimers, motoren, brommers , oude Tractoren en nog veel meer is er te zien op het Olditmerfestival in Hoornsterzwaag. Ik noem het eigenlijk ook wel eens kleintje zwarte cross. Een leuke dag voor de mannen, maar ook zeker voor de vrouwen die van auto’s houden.

Campina open boerderijdagen. 
Neem een kijkje op de boerderij, leer meer over de boerderij én doe samen leuke spelletjes. Een leuke leerzame dag voor het gehele gezin.

Stoomfestival op Nienoord.
Bekijk de diverse stoomtreinen en ontdek de geschiedenis van de stoomtrein, stap in de trein voor een ritje door het bos van Nienoord en speel daarna in het familiepark. Een leuke dag voor het gehele gezin. 

Het Groningse Terrassen festival. 
Tijdens het Groningse Terrassen Festival wordt het Stadspark omgetoverd tot het gezelligste terras van het Noorden. De leukste Groningse zaken en terrassen zijn aanwezig, en luiden samen het begin van het terrassenseizoen in. Vijf dagen lang wordt er zowel een culinair, muzikaal als cultureel programma aangeboden én is het festival gratis toegankelijk voor alle leeftijden.

Kleintje Rodermarkt in Roden. 
Paardenconcours, kermis, strodorp en braderie en muziek in het centrum van Roden.

Hemelsvaartmarkt in Eenrum. 
De Hemelvaartsmarkt is in de loop der jaren een begrip geworden voor zowel de inwoners van Eenrum, als voor de mensen uit de verre omtrek. Het succes van de markt is niet alleen dat er elk jaar circa 120 kramen staan opgesteld in de straten van Eenrum, maar ook de sfeer en alle overige activiteiten deze dag.

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogtin de Facebookgroep Uitjes in Nederland én op mijn Instagramprofiel.

uitjes Nederland