Theater Pannenkoek, nieuwe tour én crowdfundingactie.

Theater Pannenkoek, nieuwe tour én crowdfundingactie.

15 februari 2019 0 Door Jeanet

Ik plaatste al eens een gastblog van/over Theater Pannenkoek. Inmiddels hebben we 2 voorstellingen van ze gezien. Geweldig hoe de dames het doen voor zowel jong als oud een feestje om naar te kijken. Op dit moment hebben ze weer een nieuwe toer én zijn ze bezig met een super mooie Crowdfunding actie! Meer hierover vertel ik je in deze blog.

Theater Pannenkoek.
Theater Pannenkoek bestaat uit de twee enthousiaste dames Inge Bakker en Natalie van Eerden. Sinds 2017 maken ze samen leuke avontuurlijke, interactieve en muzikale voorstellingen.
De voorstellingen zijn vaak bedacht vanuit een bestaand prentenboek wat ze na spelen en daarbij zelf liedjes, kostuums, decor e.d. bij hebben gemaakt. Hierdoor komt het prentenboek tijdens de voorstelling tot leven.

Theater tour: Schone draak.
Op dit moment zijn ze bezig met de theater tour: Schone draak.
Een sprookjesachtige voorstelling over wat je allemaal mist als je te veel haast hebt en wat je juist ziet als je het even wat rustiger aan doet.

De Theater tour spelen ze op:
– Donderdag 14 februari, om 14:45 uur, in CBS de Borg in Haren.
– Zaterdag 23 februari, om 11:00 uur, in De Verdieping in Paterswolde.
– Zondag 24 februari, om 11:00 uur, in Het Heerenhuis in Groningen.
– Zondag 24 februari, om 15:30 uur, in De Kleine Stal in Losdorp.
– Zaterdag 9 maart, om 11:00 uur, in de Blauwe Schuit in Winsum.
– Zondag 10 maart, om 11:00 uur en 12:15 uur, in Grand Café in Zuidlaren.
– Zondag 17 maart, om 15:00 uur, in ’t Holt 1654 in Zuidhorn.

Kaartjes zijn €5,- per persoon voor iedereen vanaf 2 jaar en zijn te reserveren op theaterpannenkoek@gmail.com. Je moet betalen bij de voorstelling. Reserveren is zeker aan te raden want anders heb je kans dat de locatie vol is.

theater pannenkoek

Crowdfundingactie: Opkiekertour
Theater Pannenkoek heeft op dit moment een crowfundingactie lopen. Ze willen voor veel verschillende kinderen op 11 bijzondere plekken in Groningen en Friesland een “opkieker” geven door middel van interactief en vrolijk kindertheater. De 11 bijzondere plekken zijn bij kinderen die bijvoorbeeld langdurig ziek zijn, pas de Nederlandse taal leren, misschien moeilijk kunnen leren, kinderen met weinig geld thuis. Kinderen die om wat voor reden dan ook een “opkieker” kunnen gebruiken. Met de opkiekertour hopen ze deze kinderen een momentje plezier te geven, een beetje afleiding van een nare ziekte of een vervelende situatie te bieden, een beetje hulp bij het leren van een taal te geven en een verbinding te creëren tussen jong en oud. Na afloop kunnen de kinderen verkleed op de foto (een kiekje) voor een blijvende herinnering.

Voor deze opkiekertour hebben ze €9000 nodig.
Het geld wordt gebruik gemaakt om de kosten van de tour te financieren, de fotograaf, kostuums, lampen, fotoprinter, papier, vervoerskosten, promotiemateriaal en tegenprestaties.

Voor iedereen die doneert is er ook een tegenprestatie, je krijgt dus ook wat terug voor het geld wat je doneert!
Als er meer wordt gedoneerd dan het doelbedrag, wordt er gekeken of er nog meer bijzondere plekken zijn waar de voorstelling kan worden gegeven.
Mocht het doelbedrag niet worden behaald, krijgen de donateurs hun geld weer terug.

Gastblog: Theater pannenkoek! Heerlijk kindertheater.