Workshopochtend voor ouders en kinderen in Leek.

Workshopochtend voor ouders en kinderen in Leek.

12 maart 2018 0 Door Jeanet

Op zaterdag 17 maart organiseert kindercentrum de Jonge Wereld een workshopochtend. Deze workshopochtend wordt gehouden van 9.00 tot 12.30 uur en is gratis te bezoeken, voor sommige dingen wordt wel een bijdrage van €5 gevraagd om me te kunnen doen. Verschillende bedrijven zullen hun kennis en diensten presenteren door middel van een workshop, demonstratie of lezing.

De workshops, demonstraties en lezingen die er gegeven worden zijn:
– Dreumesdans, samen met je kindje bewegen en dansen. De lessen  duren een halfuur en worden gegeven om 9.00 uur, 9.45 uur en 10.30 uur.
– Beweegdiploma Nijntje, je kan hier vrij inlopen om kennis te maken met de Nijntje gymbeweeglessen.
– Karin Polak, van Visje in het water,  komt wat vertellen en laten zien over respectvol verzorgen (9.30 – 10.15 uur) en vrije bewegingsontwikkeling (10.30 – 11.15 uur).
– De schoonmaak, beauty en wellness producten van Ha-Ra zijn milieuvriendelijk en biologisch. De gehele ochtend worden er diverse demonstraties gegeven en kan je meer informatie krijgen over deze producten.
– Met Keramiekatelier Crea Rosa kan je aan de slag met krijtverf. Maak je eigen huisje, tapas plank of tekst bord/plank. Deze activiteit is niet gratis! Voor €5,- kan je hier aan mee doen.  Je kan je van te voren opgeven, of aanschuiven tijdens de vrije inloop tijdens de workshopochtend.
– Kindertolk en kindercoach Rozemarijn komt vertellen over de ontwikkeling van je kind versus jou ontwikkeling. Dit doet ze van 9.30 – 10.45 uur en van 11.15 – 12.30 uur. Voor deze lezing wordt een vergoeding van €5,- gevraagd.
– Bij Fem Fotografie kan je een mini fotoshoot doen. 3 professionele foto’s betaal je €5,- en voor elke foto extra betaal je €2,-.

Meer informatie over deze workshopochtend, kan je vinden op de Facebookpagina.

Geen kraam- en peutermarkt dit jaar.
Helaas is er dit jaar geen kraam- en peutermarkt. Door onvoldoende mankracht kan er geen kwalitatief goede markt neer worden gezet, waardoor de organisatie heeft besloten de markt niet door te laten

* Wil je graag op de hoogte blijven van leuke gratis uitjes in Nederland?
Like dan de pagina Gratis eropuit in Nederland en wordt lid van de Facebookgroep Uitjes in Nederland.
Voor meer blogs van mij over o.a. betaalde uitjes, reviews van producten en websites, het moederschap volg je de pagina Jeanetblogt. Voor meer blogs die ik al geschreven heb kan je een kijkje nemen op deze website.