Uitjes onder de €10,- in de provincie Gelderland.

Uitjes onder de €10,- in de provincie Gelderland.

22 februari 2019 0 Door Jeanet

In deze blog vind je diverse gratis uitjes die je kan doen in de provincie Gelderland. Om er gezellig op uit te gaan heb je namelijk niet altijd een volle portemonnee nodig, er zijn gelukkig ook uitjes te doen die gratis toegankelijk zijn. Soms is het best wel even zoeken, naar een leuk uitje. Door deze én mijn andere blogs hoop ik je leuke tips te geven voor een (mid)dagje uit.

Voor meer informatie over de genoemde uitjes, kan je klikken op het uitje waar je naar toe wilt, je gaat dan automatisch naar de website met meer informatie.
De site wordt regelmatig bijgewerkt, het kan dus zijn dat er de volgende keer meer uitjes in deze lijst te vinden zijn.
Heb je aanvullingen of weet je ook nog gratis of een betaald uitje onder de €10,-?  Laat het dan gerust weten, zodat ik ze aan de lijst kan toevoegen.
Het kan zijn dat er dingen zijn veranderd aan een uitje, merk je iets op dat niet klopt, laat het me dan gerust weten zodat ik het kan aanpassen.

Meer (gratis) uitjes vind je op mijn website, op de Facebookpagina Jeanetblogt, in de Facebookgroep Uitjes in Nederland én op mijn Instagramprofiel.
Voor leuke wandelingen in de natuur kan je kijken op de website van Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Door elkaar te informeren, kunnen we elkaar weer inspireren. Deel gerust mijn website met anderen, om nog meer mensen te informeren over een leuk uitje.

Kijk gerust ook eens bij mijn andere blogs op mijn website over het ouderschap, tips voor je eigen persoonlijke ontwikkeling, reviews van diverse producten en meer leuke persoonlijke en informatieve blogs.

uitjes Nederland