Bloggen, als gastblogger, bij Jeanetblogt.

Wil je graag iets schrijven of delen? Ben je al blogger of wil je gewoon voor een keertje wat schrijven het kan en mag nu (ook) bij mij. Ben je geïnteresseerd? Lees dan verder !

Er zijn veel bloggers. De een doet het als hobby en de ander heeft het echt als baan. En sommige mensen denken er over na maar twijfelen nog.

Ik wil iedereen een kans geven om te bloggen op mijn website als gastblogger. Wil je graag een blog van jezelf delen met anderen en anderen kennis laten maken met je blog. Of blog je nog niet maar wil je graag wel iets delen met anderen. Dit kan nu (ook) op mijn blog, er zijn namelijk meer websites waar je als gastblogger aan de slag kan.

Diverse bloggers volg ik en diverse blogs lees ik. Leuke, informatieve en/of herkenbare blogs. Erg leuk vind ik dat er afgelopen weken diverse blogs van mij zijn gedeeld. Met veel plezier heb ik laatst een blog geschreven voor TakemeTo,over onze vakantie in de boomhut. Dit zorgt vaak voor meer bezoekers op mijn website en soms ook voor nieuwe likers op Facebook. Erg fijn dat deze manier mijn blog gedeeld en verspreid wordt en meer bekendheid krijgt. Ik wil andere bloggers daarom ook deze mogelijkheid geven.

Ooit heb ik ergens een blog geplaatst, onder een andere naam. Ik wou graag iets delen, maar niet iedereen uit mijn persoonlijke kring wist dit en hoefde dat op dat moment te weten. Wie weet deel ik ooit deze blog nog wel hier.
Ik vond het fijn dat die blogger me de mogelijkheid gaf om een blog te schrijven en het met anderen te delen. En ik wil ook anderen deze mogelijkheid geven.

Een aantal dingen die misschien handig zijn om alvast te weten.
– Het is, voor de duidelijkheid, vrijwilligerswerk. Je doet het omdat je net als ik iets wilt schrijven over iets wat je graag met anderen wilt delen.
– Het is een artikel die je zelf hebt geschreven.
– Er geldt een limiet van maximaal 2 links naar een andere pagina/website.
– Je mag er 1 foto bij plaatsen, ik gebruik zelf meestal ook maar een foto.
– De foto heb je zelf gemaakt, i.v.m. licentie/rechten.
– Op de foto(‘s) staan geen kinderen zichtbaar in beeld vanaf de voorkant, achterkant mag wel.
– Blog je al zelf en wil je graag dat anderen naar je website en/of pagina kunnen klikken. Dan mag je je naam en een link naar je website in de tekst zetten.
– Wil je liever anoniem iets plaatsen of onder een andere naam, dan is dit ook zeker mogelijk.
– Het is mijn website, dus ik beslis ook of ik je verhaal daadwerkelijk plaats en wanneer ik deze plaats.

Wil je een persoonlijk verhaal, je favoriete recept, een review over je favoriete boek, een review over een product waarvan anderen echt het bestaan van moeten weten of wil je graag iets anders delen. Stuur dan een mailtje naar info@jeanetblogt.nl waarover jij graag iets wil plaatsen op mijn website. Dan bekijk ik dan of ik dat ook op mijn website geplaatst wil hebben. Als je verder nog vragen hebt kun je ook altijd even een mailtje sturen.

2 gedachten over “Bloggen, als gastblogger, bij Jeanetblogt.”

Geef een reactie