Gastblog: Kangatraining, training voor mama’s met hun baby.

Gastblog: Kangatraining, training voor mama’s met hun baby.

3 september 2018 0 Door Jeanet

Ten eerste even mijn enthousiasme delen dat ik een gastblog mag schrijven op jeanetblogt.nl! Super gaaf dat ik op deze manier jullie kan vertellen over Kangatraining, een uniek training voor mama’s mét hun baby.

Wat is Kangatraining.
Werken aan het herstel van je lichaam, of sporten, kan na je bevalling soms best een uitdaging zijn. Wanneer kom je daar nou aan toe met een kleintje er bij? En misschien vind je het ook helemaal niet fijn om weer oppas te moeten regelen voor je kleintje. Daarom is er Kangatraining! Bij Kangatraining kun je je kindje namelijk gewoon mee nemen en zit je baby het grootste gedeelte van de training in een ergonomische draagzak of draagdoek, fijn en veilig bij jou. En jij werkt ondertussen actief aan het herstel van je lichaam, gezellig samen met andere moeders. En dat is nou precies waarom ik zo enthousiast ben over Kangatraining.

Kangatraining

Trainen van de bekkenbodem & buikspieren.
Tijdens de lessen wordt er extra aandacht gegeven aan de bekkenbodem- en buikspieren. Je bekkenbodem en buikspieren hebben nogal wat te voortduren gehad tijden je zwangerschap en bevalling en daarom kunnen ze wel wat extra aandacht gebruiken tijdens de training. Daarnaast helpt ik jou als Kangatrainer hoe je je kindje veilig, gezond en fijn kunt dragen op de meest comfortabele manier voor je baby.

Waarom zou je Kangatraining gaan doen?
Met Kangatraining
• Word je fit terwijl je baby in de draagdoek of draagzak zit
• train je je gehele lichaam een geven we extra aandacht aan de bekkenbodem- en buikspieren
• stimuleer je de hechting tussen jou en je baby
• ontmoet je andere moeders in een ontspannen en gezellige sfeer!

Kangatraining – sneak preview van een training!

Kangatraining – de leukste workout samen met je baby!

Gepostet von Kangatraining Nederland & Vlaanderen am Donnerstag, 19. Juli 2018

Voor wie? En wanneer beginnen?
Kangatraining is een postnatale training voor jou als moeders. Gemiddeld je na 6 á 8 weken na je bevalling beginnen met Kangatraining. Indien je een keizersnede heb gehad heb je vaak nog een paar weken extra rust nodig voordat je kunt beginnen met Kangatraining. Zolang jij je kindje nog fijn kunt dragen kan je mee doen. Oudere of zwaardere kindjes kunnen vaak nog prima een tijd op de rug gedragen worden. Zorg ervoor dat je eerst overlegt met je verloskundige (bijvoorbeeld bij je check-up 6 weken na de bevalling) of bij je gynaecoloog.

Meedoen of trainer worden?
Ben je enthousiast geworden om een keer mee te doen? Kijk dan voor locaties en trainers op de website en/of Facebookpagina. Op dit moment kan je in Nederland mee doen in Dordrecht , Rotterdam en binnenkort in Breda en Groningen/Leek.
Wil je zelf graag trainer worden? Dat kan! We zijn ook opzoek zijn naar nieuwe trainers door heel Nederland. Het infopakket voor de trainersopleiding kun je aanvragen via www.kangatraining.nl

Kangatraining

* Deze keer een gastblog van Eline Charmeur van Kangatraining. Ik ontmoette haar op de Puur en Hecht beurs.
**Regelmatig plaats ik een gastblog. Om anderen ook een mogelijkheid te geven om anderen te informeren of te inspireren. Mensen kunnen mij berichten, maar ik ook wel eens mensen om een gastblog te schrijven of zoals nu of ik hun blog mag delen in een gastblog.  Wil je ook graag een gastblog schrijven? Neem dan gerust contact met me op.