Crayon Rocks, duurzame krijtjes waarbij de pengreep wordt gestimuleerd.

Crayon Rocks, duurzame krijtjes waarbij de pengreep wordt gestimuleerd.

4 december 2018 0 Door Jeanet

Crayon Rocks zijn mooie natuurlijke krijtjes die ook nog eens goed zijn voor de ontwikkeling van kinderen. Deze krijtjes ben ik al diverse keren tegengekomen zoals in winkels maar ook op de Puur en Hecht Beurs en Ouder Natuurlijk Beurs. En keer op keer dacht ik dan, ach die krijtjes die hij nu heeft zijn ook prima. Door de samenwerking met Educadora Webshop heb ik kunnen ervaren en zelf kunnen zien dat dit echt niet zomaar krijtjes zijn. Ik ben enthousiast en vertel je daarom graag over deze bijzondere krijtjes.

Crayon Rocks
Crayon Rocks zijn duurzame krijtjes. Ze worden namelijk gemaakt van sojabonen, de kleuren zijn gemaakt van natuurlijke pigmenten van planten en het zakje is gemaakt van duurzaam/gerecycled materiaal.
De krijtjes zijn te verkrijgen in diverse kleuren, zodat er prachtige kleurrijke kunstwerken gemaakt kunnen worden. Wij hebben een zakje met 16 kleuren namelijk, rood, blauw, hemelblauw, lichtgroen, donkergroen, lichtgeel, donkergeel, roze, oranje, perzik, paars, lichtpaars, lichtbruin, donkerbruin, grijs en zwart.
Crayon Rocks zijn gemakkelijk vast te houden en zorgen door de vorm dat de krijtjes worden vastgehouden in de pengreep. Hierdoor worden de spieren in de hand versterkt en wordt er een goede basis gelegd voor het leren schrijven. Op deze manier wordt op een speelse manier de fijne motoriek gestimuleerd. Daarnaast wordt de tijdens het tekenen natuurlijk ook de creativiteit van je kind gestimuleerd.
De krijtjes zijn vanwege het kleine formaat niet geschikt voor kinderen die nog spullen in hun mond doen, maar als je er bij blijft kunnen ook deze kinderen gerust met de Crayon Rocks kleuren. Want ook jongere kinderen vinden het vaak erg leuk om te kleuren en natuurlijk mogen ook de volwassenen kleuren met de Crayon Rocks. Gezellig samen aan de tafel is een leuke activiteit die je gemakkelijk samen kan doen.

Mijn ervaring met Crayon Rocks. 
Mijn zoontje kreeg de Crayon Rocks als schoencadeau en daarna wou hij er gelijk mee kleuren. Wauw! Ik was gelijk enthousiast en mijn vooroordeel dat het gewoon dure krijtjes zijn is gelijk verdwenen!
Mijn zoontje had gelijk de goede pengreep te pakken, mooi om te zien dat het door deze krijtjes dus gelijk wordt gestimuleerd. De kleuren op het papier zijn ook duidelijk anders, veel mooier dan de andere krijtjes of stiften. De vorm, de kleuren en het materiaal ziet er erg mooi en natuurlijk uit. Het zakje is erg handig om de krijtjes bij elkaar te houden en gemakkelijk op te ruimen. Prachtige krijtjes die echt wel veel mooier én daarnaast ook nog eens duurzamer zijn dan de krijtjes van bijvoorbeeld de Action. Absoluut een aanrader, mocht je nog twijfelen.

https://www.instagram.com/p/BqmEfLWAgkv/