Minder actief op de website, meer actief op social media

Jullie informeren en inspireren over de dingen die ik doe in mijn leven, de stappen die ik zet en de uitjes die wij doen, vind ik nog steeds erg leuk om te doen. Op dit moment werkt het voor mij beter én sneller om dit te plaatsen op Facebook en Instagram. In deze blog ga je gemakkelijk en snel naar mijn Facebook/Instagram voor tips én staan snelle links voor inspiratie. De reacties die ik regelmatig krijg is nog steeds iets wat me veel waardering, motivatie, energie en plezier geeft.

Hieronder een lijstje met links (door op de tekst te klikken kom je terecht op de pagina):
Website over de uitjes die wij doen in Nederland 
Instagrampagina
en Facebookpagina van mij over ons leven.

Andere blog met inspirerende tips:
– Openheid, eerlijkheid en (h)erkenning zorgen voor krachtige zonnestralen.
– Jezelf ontwikkelen als je weinig geld te besteden hebt.
– Tips voor organisaties die je kunnen helpen, als je moet leven met minder inkomen. 
– Moeder/vader zijn leer en ervaar je door het te doen.
– Burn-out en depressie, tips voor jou én je omgeving.
– Mijn eerste tattoo.

– Boeken die mij hebben geholpen, om mezelf te ontwikkelen.
– Hoe ik mezelf persoonlijk heb ontwikkeld, tips voor jou van mij.
– Zwanger worden met hulp van het ziekenhuis.
– Leven met de ziekte Fibromyalgie
– Wereldkankerdag
– Cadeautips voor het hele gezin
– Speltips voor een gezellig moment samen
– Blog met uitjes die we al eens hebben bezocht. 
– 100 activiteiten die je thuis zou kunnen doen.

De website blijft nog wel bestaan en kunnen jullie gewoon blijven gebruiken voor inspiratie. De blog met links naar de uitjes die we hebben gedaan zal ik regelmatig bij werken, zodat je gemakkelijker kan zien over welke uitjes ik heb geschreven.

https://www.instagram.com/p/CagkaB1DKsy/